Fawley - Kitchen Snug & New Flue

As a family grows, pressure can be placed on living spaces - and the number of TVs! The former dining area off this kitchen was opened up and made into a snug space over looking the Chilterns. With a cosy sofa, TV and the stove to tie the two spaces the perfect solution was found.

Finding a route up through the bedroom above, our engineers took the flue for the new stove up through the house internally. This resulted in only a small and discrete visibility of the flue from the extensive garden behind.

A fresh pewter colour was chosen to tie in with the new appliances in the kitchen and the Charnwood Cove 2 was a great decision with a more industrial and robust look.

The project took only two days to complete and transformed this key family space.

Call now to see we can help meet your families space needs on 01844 342400.

« Denham - Renovating a manor house   Haddenham - Renovating a family home »